(haiq CCXIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

most ponad mostem
świat ze świata myśl z myśli
szept inkantacji

                                [haiq CCXIII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 24 stycznia 2012
anonim