(haiq CCXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

gorąca szklanka
ręce czasu drżą ciepłem
ciepło zniewala

                      [haiq CCXIV]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 25 stycznia 2012
anonim