Rozczarowanie

SkoruBka

Dlaczego nie wolno mi pierwszej powiedzieć,że Cię kocham
I udawać,że kiedy przechodzisz obok mnie to nic nie czuję.
Dlaczego mam ukrywać swe uczucia przed Tobą
I chować swoje myśli mówiąc,że to nie jest niebo.
Dlaczego mam traktować Cię jak przyjaciela,
Wiedząc,że to,co nas łączy jest większym uczuciem.
Dlaczego nie wolno mi rozpowiadać,że za moim oknem
maszerują dzieci z białymi lalkami
I dlaczego mam być zamyślona,kiedy pytają o Ciebie-
Dlaczego tak właśnie wygląda miłość Boże?!
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 11 głosów
SkoruBka
SkoruBka
Wiersz · 23 lutego 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Justys
    wiersz spoko ale nie o rozczarowaniu ! czy ty wogóle wiesz co to jest ?!
    gdy ktos sie rozczaruje chce to sobie jakos wytłumaczyc i wyrazic to ... przypomnij sobie sytuacje i poprostu wyraz to ! to co czujesz gdy ktos cie rozczaruje.... pozdro

    · Zgłoś · 17 lat temu