Literatura

Rozczarowanie (wiersz)

SkoruBka

Dlaczego nie wolno mi pierwszej powiedzieć,że Cię kocham
I udawać,że kiedy przechodzisz obok mnie to nic nie czuję.
Dlaczego mam ukrywać swe uczucia przed Tobą
I chować swoje myśli mówiąc,że to nie jest niebo.
Dlaczego mam traktować Cię jak przyjaciela,
Wiedząc,że to,co nas łączy jest większym uczuciem.
Dlaczego nie wolno mi rozpowiadać,że za moim oknem
maszerują dzieci z białymi lalkami
I dlaczego mam być zamyślona,kiedy pytają o Ciebie-
Dlaczego tak właśnie wygląda miłość Boże?!

słaby+ 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justys
Justys 23 marca 2007, 10:44
wiersz spoko ale nie o rozczarowaniu ! czy ty wogóle wiesz co to jest ?!
gdy ktos sie rozczaruje chce to sobie jakos wytłumaczyc i wyrazic to ... przypomnij sobie sytuacje i poprostu wyraz to ! to co czujesz gdy ktos cie rozczaruje.... pozdro
przysłano: 23 lutego 2001

Inne teksty autora

Ja reżyser
SkoruBka
Wodospad gwiazd
SkoruBka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca