(haiq CCXVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

duszna Księga Mgły
poranna łąka ogham
zaklęte ptaki

                        [haiq CCXVI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 stycznia 2012
anonim