właściwie wszystko jedno kto to będzie
Ewa Braun
po proste nasycone związki wychodzę na róg Mariackiej
obok Astorii wiatr rozrzuca ulotki
policealne studium dla dorosłych
wystarczy wplacić równowartość nerki
właścicielka się nie dowie
nie mówi nawet w ludzkim języku
dopaszczydopaszczydopaszczy
brzmi jak uprzywilejowany pojazd na sygnale
love peace noise
tylko miłość po której chce się pić
jest dobra