(haiq CCXVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

podróż do kręgów
ergregor dwóch kamieni
szklisty fiord RAIDO

                                       [haiq CCXVII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 28 stycznia 2012
anonim