"literat prawie"

Evit-ka

 dość znany w Grudziądzu histeryk
chciał bardzo napisać limeryk –
a że nie bardzo mu wyszło
to spłynął do morza Wisłą
wynosząc się do cholery

 

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 29 stycznia 2012
anonim