(haiq CCXIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

kąty przetrwania
smak wina ministrantów
bezdrożna pieta

                       [haiq CCXIX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 30 stycznia 2012
anonim