(haiq CCXX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

runiczne źródło
kuszące usta ziemi
smak pocałunku

                        [haiq CCXX]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 31 stycznia 2012
anonim