subtelny dziennikarz z Chorzowa
raz łapał za biust, raz za słowa
aż wreszcie po mordzie dostał
w redakcji też się nie ostał
a jednak zaczął od nowa
"żurnalista"
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz
·
31 stycznia 2012