"żurnalista"

Evit-ka

 subtelny dziennikarz z Chorzowa
raz łapał za biust, raz za słowa
aż wreszcie po mordzie dostał
w redakcji też się nie ostał
a jednak zaczął od nowa
 

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 31 stycznia 2012
anonim