(haiq CCXXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

sen o wąwozie
epos magicznej szyszki
kształt sygnatury

                        [haiq CCXXI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 1 lutego 2012
anonim