"przedsiębiorczy"

Evit-ka

 raz geodeta z Sosnowca
myślał dorobić na owcach
koncept już miał rozwinięty
ale nie dotarł do puenty
spłoszył do wystrzał z korkowca

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 1 lutego 2012
anonim