(haiq CCXXIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

cichy smak nocy
martwy stół samotności
okno jest trumną

                            [haiq CCXXIII]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 3 lutego 2012
anonim