(haiq CCXXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


odległość bez dna
wietrzna dłoń lampy mroku
handlaka nerot

                       [haiq CCXXIV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 4 lutego 2012
anonim