(haiq CCXXVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

oniryczny las
iglasty śpiew godich
drakkar u celu

                        [haiq CCXXVI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 6 lutego 2012
anonim