Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CCXXVII)
(haiq CCXXVII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
szklanica bólu
element piątej trwogi
puste oszczepy
[haiq CCXXVII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 7 lutego 2012
Kuba Nowakowski
wytwórnia brokatu
słów wiatrem pędzonych
klasyka w żałobie
Lubię
·
Zgłoś
·
12 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
słów wiatrem pędzonych
klasyka w żałobie