(haiq CCXXVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

orfickie dęby
napis w kolorze pieśni
głos mnicha z bagien

                                 [haiq CCXXVIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 8 lutego 2012
anonim