(haiq CCXXIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

czerwona wieża
miękki kaptur przenośni
jeszcze tylko noc

                              [haiq CCXXIX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 9 lutego 2012
anonim