(haiq CCXXX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

srebrzysta dłoń Anch
ptasie dopływy Nilu
ceń cedru z Memphis

                             [haiq CCXXX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 10 lutego 2012
anonim