(haiq CCXXXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

wyrok już zapadł
Myrddin kradnie twarz króla
Uthar lśni smokiem

                              [haiq CCXXXI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 11 lutego 2012
anonim