(haiq CCXXXII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

Notos chowa wiatr
Eos całuje świerszcza
skarga radości

                             [haiq CCXXXII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 12 lutego 2012
anonim