człowiek samotny

Carbo

człowiek samotny
wśród gwiazd zagubiony
szuka sensu życia
by znaleźć nadzieję
nie boi się wznieść do góry
choć spadnie na ziemię
bo wierzy że światło
w tunelu się pali

Carbo
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim