Literatura

i tak też (wiersz)

Evit-ka

 

Bereniki chusta –
zmarszczka z tafli lustra?

 

nagła dziwna gra? –
ona albo ja

 

wczoraj może dziś –
we mgle musi przyjść?

 

dość powolnym krokiem?-
i w drzwiach stanąć bokiem

 

w obuwiu lub boso –
wredna? dama z kosą

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 lutego 2012 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca