(haiq CCXXXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ołtarz Epony
żołnierz przycina konia
czuje się gościem

                          [haiq CCXXXIV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 14 lutego 2012
anonim