(haiq CCXXXV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

korzenie orlög
wierna Skuld niszczy Asgardhr
wielki mistrz NAUTIS

                                 [haiq CCXXXV]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 15 lutego 2012
anonim