ciążarówka

Evit-ka

 nieletnia Halina z Raciążyc
z lubością chodziła w ciąży –
a może nawet nie tyle
co smakowała te chwile
gdy ludzkość do ciąży dąży

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 15 lutego 2012
anonim