(haiq CCXXXVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


sam sobie bólem
oszczep dziewięciu nocy
krzyk zetnie drzewo

                              [haiq CCXXXVI}

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 16 lutego 2012
anonim