(haiq CCXL)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

karmiczny nurt Wdy
ośmionogi koń Asów
lodowy popiół

                     [haiq CCXL]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 20 lutego 2012
anonim