(haiq CCXLI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

letni equinox
teraz będzie tylko mniej
ciepło pozorów

                       [haiq CCXLI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 21 lutego 2012
anonim