zawód – bo prawnik lub lekarz
albo pobliski piekarz
i zawód – bo się zawiodłam
że ktoś pożyczył – nie oddał
ponadto są jeszcze liczne
zawody – powiedzmy hippiczne
śpiew Zenka co rzewnie zawodzi
pieśń starą o wielkiej powodzi
no a do tego na wiosnę
powszechne zawody miłosne