W poczuciu pustki, w ramionach samotności, żyć nie widząc celu.
We wspomnieniach uciekajac do chwil ktore mineły bezpowrotnie.
Żyjac w świecie uczuć dla jednych tak wielkich, dla innych tak nieistotnych.
Na ślepo szukajac oparcia w ludziach, ktorzy nie potrafia nam pomóc.
Żyć umierając. Biegnąć stojąc w miejscu...
Rozczarowanie
gerwazy
gerwazy
Wiersz
·
21 lutego 2012
-
Dominika CiechanowiczTo nie jest dobre, Gerwazy, to w ogóle nie jest dobre. Weź poszukaj jakichś mniej zużytych słów.
-
guccilittlepiggynic dodać, nic ująć niestety