Stracona Połowa

Tobizyk

Wciąż pamiętam twoje spojrzenie,

twój słodki uśmiech na twarzy,

myśli biegną naprzód jak opentane,

człowiek szuka nowej lepszej nadziei,

co to za stan, co to za emocje,

gdy godziny przestają mieć znaczenie...

Oceń ten tekst
Tobizyk
Tobizyk
Wiersz · 21 lutego 2012
anonim
  • guccilittlepiggy
    nie lubię tego mówić, ale czasem trzeba:
    to niestety nie jest wiersz
    to tylko zapis wrażeń i emocji
    jeden z bardzo, bardzo wielu

    · Zgłoś · 12 lat temu