( haiku )

poetzl

byłeś pędzlem w moim ręku
malowałam słońca ...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 12 głosów
poetzl
poetzl
Wiersz · 23 lutego 2001
anonim
  • lotna
    'typ' - haiku
    dobry pomysł
    choć to niezupełnie haiku
    (ilość sylab)
    ale podoba mi się...

    · Zgłoś · 21 lat temu