Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
poetzl
( haiku )
( haiku )
poetzl
byłeś pędzlem w moim ręku
malowałam słońca ...
Lubię
poetzl
Wiersz · 23 lutego 2001
lotna
'typ' - haiku
dobry pomysł
choć to niezupełnie haiku
(ilość sylab)
ale podoba mi się...
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
dobry pomysł
choć to niezupełnie haiku
(ilość sylab)
ale podoba mi się...