(haiq CCXLII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

czerwcowy wieczór
zabawa w dzień bez końca
Badb myje sztylet

                                   [haiq CCXLII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 22 lutego 2012
anonim