autonomia wyboru

Evit-ka

 głowa do góry
i widzisz światło w oknie
na ostatnim piętrze drapacza chmur

 

w oczach wyobraźni rejestrujesz
obłędną samotność
przed monitorem komputera

 

jeden skurcz serca
dzieli od skoku
normalnie – czaszką w dół

 

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 lutego 2012
anonim