(haiq CCXLIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


poranna mżawka
tnie ścianę kalendarza
drugi dzień czerwca

                                         [haiq CCXLIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 23 lutego 2012
anonim