(haiq CCXLIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


miliony głosów
jedna amfora białka
szczyt Narayamy

                     [haiq CCXLIV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 24 lutego 2012
anonim