(haiq CCXLV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


jeden spacer przed
ocalone uśmiechy
otwarty sezon

                        [haiq CCXLV]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 25 lutego 2012
anonim