Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
szczerze?
szczerze?
Evit-ka
w rym zabawy
tak dla wprawy
czasem też
piszesz wiersz
koło pióra przy tym lata
wizja świata
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 25 lutego 2012
×
Zgłoś obraźliwe treści