(haiq CCXLVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

jeden spacer po
lotos na tafli marzeń
źródlany warkocz

                             [haiq CCXLVI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 26 lutego 2012
anonim