(haiq CCXLVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


lipcowe deszcze
ziarna wiatru krople chmur
straż przednia gnomów

                                 [haiq CCXLVII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 lutego 2012
anonim