fioletowo pomnożone

Evit-ka

 ”

fiolety prywatne
włóczek i śliwek
gotowe na szaliki i konfitury

 

intymne fioletowości
dziwnych przeczuć
tych z kiedyś, z teraz i z później

 

upublicznienia nadfioletowe
w siniakach pod okiem
ledwo przymkniętym w obawie o...

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 27 lutego 2012
anonim