ekran dotykowy
na nim kwadraciki:
pierwszy z lewej
to dostęp do konta w banku
ten czarny na dole
służy w trakcie telekonferencji
tamten różowy
używany jest do szybkiego niby-seksu
kolejny – żółty
uruchamia ulubione gry
a ten ostatni – najmniejszy – w rogu
pozwala czasem być – nawet człowiekiem