Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Carbo
wejdź na wyżyny
wejdź na wyżyny
Carbo
wejdź na wyżyny
swojego rozumu
stań na krawędzi
własnej rozpaczy
zanurz się w morzu
swoich nadziei
i przekrocz otchłań
ludzkiego bólu
Lubię
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści