wejdź na wyżyny

Carbo

wejdź na wyżyny
swojego rozumu
stań na krawędzi
własnej rozpaczy
zanurz się w morzu
swoich nadziei
i przekrocz otchłań
ludzkiego bólu

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Carbo
Carbo
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim