(haiq CCXLVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

żywe alby drzew
liturgiczne chwile gniazd
missa gnostica

                              [haiq CCZLVIII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 29 lutego 2012
anonim