(haiq CCXLIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

białe motyle
rzeźbią lotem powietrze
całują zapach

                        [haiq CCXLIX}
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 1 marca 2012
anonim